Looking For Anything Specific?

Αφγανισταν Ταλιμπαν : Αφγανιστάν: Ο πρόεδρος Γάνι αποχώρησε για το Τατζικιστάν ... : Οι ταλιμπάν δεν θα έχουν πρόσβαση στα νομισματικά αποθέματα της κεντρικής τράπεζας που κατέχει η αφγανική κυβέρνηση στις ηνωμένες.

Αφγανισταν Ταλιμπαν : Αφγανιστάν: Ο πρόεδρος Γάνι αποχώρησε για το Τατζικιστάν ... : Οι ταλιμπάν δεν θα έχουν πρόσβαση στα νομισματικά αποθέματα της κεντρικής τράπεζας που κατέχει η αφγανική κυβέρνηση στις ηνωμένες.. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Η οργάνωση των ταλιμπάν κήρυξε, την κυριακή (15/08), το τέλος του πολέμου στο αφγανιστάν, μετά και την κατάληψη της πρωτεύουσας της χώρας, δηλαδή της. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν.

Το αφγανιστάν βρίσκεται σήμερα σχεδόν ολόκληρο στα χέρια των ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση των κυβερνητικών δυνάμεων και τη φυγή στο εξωτερικό του προέδρου άσραφ γκάνι. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι. Αφγανιστάν ταλιμπάν καμπούλ ζαρίφα γκαφάρι. «εάν οι ταλιμπάν κατακτήσουν την καμπούλ δεν θα μπορούμε να ζούμε την ζωή μας σαν ανεξάρτητες γυναίκες, όπως κάνουμε τώρα. Οι ταλιμπάν ανέλαβαν ήδη την φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην καμπούλ, δήλωσε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του ρώσου προέδρου για το αφγανιστάν, ζαμίρ καμπούλοφ.

ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΖΩΑ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΜΑΧΟ ...
ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΖΩΑ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΜΑΧΟ ... from 1.bp.blogspot.com
Οι ταλιμπάν αναμένουν μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας τις επόμενες ημέρες, δήλωσε ένας εκπρόσωπος © 2021 hamed sarfarazi/ap photo ταλιμπάν στην πόλη χεράτ στο αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν έτοιμοι να σπείρουν τον όλεθρο μέχρι και την αθήνα. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Αντί να σταθούν στο πλευρό μας, στέκονται στο πλευρό των ταλιμπάν και τους δίνουν ακόμη περισσότερη δύναμη. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και της. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Με την κατάληψη της οικονομία της αγοράς στην κούβα; Tweet στον λογαριασμό του αφγανικού προεδρικού μεγάρου ανέφερε πως ακούστηκαν.

«η χώρα μας απελευθερώθηκε και οι μουτζαχεντίν είναι νικητές στο αφγανιστάν», είπε από το προεδρικό μέγαρο ένας αντάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό al jazeera.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. Ηπα και ταλιμπάν αναμένεται να υπογράψουν σήμερα στη ντόχα συμφωνία βάσει της οποίας θα ξεκινήσει η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το αφγανιστάν αλλά και οι διαφγανικές. Όσο περνούν οι ώρες τόσο διαφαίνεται πως η εύκολη επικράτηση των ταλιμπάν δεν αποκλείεται να έγινε, προκειμένου, με αρχή. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν ανέλαβαν ήδη την φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην καμπούλ, δήλωσε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του ρώσου προέδρου για το αφγανιστάν, ζαμίρ καμπούλοφ. Οι ταλιμπάν δεν θα έχουν πρόσβαση στα νομισματικά αποθέματα της κεντρικής τράπεζας που κατέχει η αφγανική κυβέρνηση στις ηνωμένες. Η οργάνωση των ταλιμπάν κήρυξε, την κυριακή (15/08), το τέλος του πολέμου στο αφγανιστάν, μετά και την κατάληψη της πρωτεύουσας της χώρας, δηλαδή της. Οι ταλιμπάν, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, έχουν σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον. Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους. Εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου των ταλιμπάν δήλωσε χθες κυριακή στο αλ τζαζίρα ότι ο πόλεμος στο αφγανιστάν «τέλειωσε» και σύντομα θα γίνει σαφής ο χαρακτήρας και η. Οι ταλιμπάν έχουν κερδίσει με σπαθιά και όπλα και τώρα είναι υπεύθυνοι για την προστασία της τιμής της χώρας. Με την κατάληψη της οικονομία της αγοράς στην κούβα; Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. Ηπα και ταλιμπάν αναμένεται να υπογράψουν σήμερα στη ντόχα συμφωνία βάσει της οποίας θα ξεκινήσει η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το αφγανιστάν αλλά και οι διαφγανικές. Όσο περνούν οι ώρες τόσο διαφαίνεται πως η εύκολη επικράτηση των ταλιμπάν δεν αποκλείεται να έγινε, προκειμένου, με αρχή. Καθώς οι ταλιμπάν ολοκληρώνουν την επέλασή τους προς την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, στη χώρα επικρατεί απόλυτο χάος, με τις συγκρούσεις στα περίχωρα της αφγανικής. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ: ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ...
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ: ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ... from www.triklopodia.gr
Αντί να σταθούν στο πλευρό μας, στέκονται στο πλευρό των ταλιμπάν και τους δίνουν ακόμη περισσότερη δύναμη. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και της. Η οργάνωση των ταλιμπάν κήρυξε, την κυριακή (15/08), το τέλος του πολέμου στο αφγανιστάν, μετά και την κατάληψη της πρωτεύουσας της χώρας, δηλαδή της. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, έχουν σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Όσο περνούν οι ώρες τόσο διαφαίνεται πως η εύκολη επικράτηση των ταλιμπάν δεν αποκλείεται να έγινε, προκειμένου, με αρχή.

«εάν οι ταλιμπάν κατακτήσουν την καμπούλ δεν θα μπορούμε να ζούμε την ζωή μας σαν ανεξάρτητες γυναίκες, όπως κάνουμε τώρα.

Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. Δεν θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας χωρίς άντρες. Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. Οι ταλιμπάν ανέλαβαν ήδη την φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην καμπούλ, δήλωσε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του ρώσου προέδρου για το αφγανιστάν, ζαμίρ καμπούλοφ. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και της. Το αφγανιστάν βρίσκεται σήμερα σχεδόν ολόκληρο στα χέρια των ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση των κυβερνητικών δυνάμεων και τη φυγή στο εξωτερικό του προέδρου άσραφ γκάνι. Εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου των ταλιμπάν δήλωσε χθες κυριακή στο αλ τζαζίρα ότι ο πόλεμος στο αφγανιστάν «τέλειωσε» και σύντομα θα γίνει σαφής ο χαρακτήρας και η. «η χώρα μας απελευθερώθηκε και οι μουτζαχεντίν είναι νικητές στο αφγανιστάν», είπε από το προεδρικό μέγαρο ένας αντάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό al jazeera. Οι ταλιμπάν αναμένουν μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας τις επόμενες ημέρες, δήλωσε ένας εκπρόσωπος © 2021 hamed sarfarazi/ap photo ταλιμπάν στην πόλη χεράτ στο αφγανιστάν.

Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. «η χώρα μας απελευθερώθηκε και οι μουτζαχεντίν είναι νικητές στο αφγανιστάν», είπε από το προεδρικό μέγαρο ένας αντάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό al jazeera. Δεν θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας χωρίς άντρες. Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους. Όσο περνούν οι ώρες τόσο διαφαίνεται πως η εύκολη επικράτηση των ταλιμπάν δεν αποκλείεται να έγινε, προκειμένου, με αρχή.

Αφγανιστάν: Ταλιμπάν κατέλαβαν στρατιωτική βάση - Σκότωσαν ...
Αφγανιστάν: Ταλιμπάν κατέλαβαν στρατιωτική βάση - Σκότωσαν ... from img.documentonews.gr
Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών. .αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν αναμένουν μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας τις επόμενες ημέρες, δήλωσε ένας εκπρόσωπος © 2021 hamed sarfarazi/ap photo ταλιμπάν στην πόλη χεράτ στο αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν δεν θα έχουν πρόσβαση στα νομισματικά αποθέματα της κεντρικής τράπεζας που κατέχει η αφγανική κυβέρνηση στις ηνωμένες. «εάν οι ταλιμπάν κατακτήσουν την καμπούλ δεν θα μπορούμε να ζούμε την ζωή μας σαν ανεξάρτητες γυναίκες, όπως κάνουμε τώρα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. Όσο περνούν οι ώρες τόσο διαφαίνεται πως η εύκολη επικράτηση των ταλιμπάν δεν αποκλείεται να έγινε, προκειμένου, με αρχή.

Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ εισήλθαν σήμερα οι αντάρτες των ταλιμπάν, όπως δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών.

Καθώς οι ταλιμπάν ολοκληρώνουν την επέλασή τους προς την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, στη χώρα επικρατεί απόλυτο χάος, με τις συγκρούσεις στα περίχωρα της αφγανικής. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. Ηπα και ταλιμπάν αναμένεται να υπογράψουν σήμερα στη ντόχα συμφωνία βάσει της οποίας θα ξεκινήσει η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το αφγανιστάν αλλά και οι διαφγανικές. Στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ εισήλθαν σήμερα οι αντάρτες των ταλιμπάν, όπως δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών. Αφγανιστάν ταλιμπάν καμπούλ ζαρίφα γκαφάρι. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. Με την κατάληψη της οικονομία της αγοράς στην κούβα; .αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Όσο περνούν οι ώρες τόσο διαφαίνεται πως η εύκολη επικράτηση των ταλιμπάν δεν αποκλείεται να έγινε, προκειμένου, με αρχή. Οι ταλιμπάν έτοιμοι να σπείρουν τον όλεθρο μέχρι και την αθήνα.

Post a Comment

0 Comments